3m3 Grofvuil container

 

Levering van uw Container

Wanneer u uw container voor 21.00 uur bestelt, leveren wij uw afvalcontainer de volgende werkdag. Wanneer u kiest voor pin of contant betaling dient u bij levering van de container aanwezig te zijn om het totaal bedrag te voldoen. Als u per bank (overboeking) of iDeal betaalt hoeft u niet aanwezig te zijn bij plaatsing van de container. Wilt u uw container op een specifieke plaats hebben, is dit wel aan te bevelen.

Indien u op de dag van plaatsing van de container niet de gehele dag thuis kunt zijn maar wel in de buurt bent, kunt u bij het bestellen van uw container aangeven dat de chauffeur u een half uur voor levering even belt zodat u ter plaatse kunt komen.

Let wel op, u dient ten alle tijden te zorgen voor voldoende ruimte voor het kunnen plaatsen van de container.

Vandaag nog een container nodig?


Bent u vergeten om voor vandaag nog een container huren? Geen probleem neem contact met ons op vaak kunnen wij dezelfde dag nog uw gewenste container leveren.

Zaterdag levering


Puinruimen levert ook op zaterdag containers, echter vallen deze containers buiten de standaard route. Levering op zaterdag is mogelijk in overleg echter wordt hiervoor een transport toeslag berekend. Meer weten over zaterdag levering neem direct contact op met onze klantenservice.


Grofvuil container huren

In een grofvuil container mogen alle afvalstromen die vrij komen tijdens het bouwen, verbouwen en of slopen van uw woning of bedrijfspand. Hieronder vindt u de do's and dont's voor onze grofvuil containers.

Toegestaan in uw grofvuil container
 

Huisraad (meubels en overig grofvuil)
Steenafval (beton, tegels, keramiek, dakpannen)
Gasbeton, gipsplaten
Sloophout, afvalhout
Metalen, kunststoffen, glas

Niet toegestaan in uw grofvuil container


Asbest houdend of asbest gelijkend materiaal (oa golfplaten)
Chemisch afval / gevaarlijk afval
Grond
Dakleer en bitumen
Auto-, tractor-, vrachtwagen banden, technisch en of massief rubber


Onze containers worden standaard geleverd inclusief:

4 weken huur (uw container mag ook langer of korter blijven staan).
Plaatsen en weer ophalen van uw container
Afvoeren en recyclen van uw afval
Milieutoeslag en 21% BTW

Maximale belading


U mag de geleverde container niet hoger beladen dan 20 cm boven de rand, dit i.v.m. het feit dat de container nog veilig te vervoeren moet zijn. Tevens mag er geen afval uitsteken aan de zij-, voor- en achterkant van de container.

Mocht u twijfelen of uw container correct beladen is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Borg


Puinruimen berekend geen borg

Vergunning


In veel gevallen hebt u geen vergunning nodig om een afval container te laten plaatsen, echter in de meeste centra waar u parkeergeld dient te betalen moet wel een vergunning aangevraagd worden. Dit geldt vaak ook bij plaatsing op openbare grond. Voor verder vragen kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente, zij kunnen u precies vertellen waar u wel of geen vergunning nodig hebt. U bent en blijft als huurder van de container verantwoordelijk voor plaatsing en vergunning voor de container, eventuele boetes en of precario kosten zullen direct aan u doorberekend worden.


Regio indeling

Puinruimen maakt gebruik van 2 regio's hierin wijzigen de tarieven ivm transportkosten en dus een afwijking in de totaal prijs. Hieronder is te zien wanneer u in regio 2 valt, alle overige postcodes vallen automatisch in regio 1 (het tarief welke zichtbaar is op de website):

Regio 2 postcode's
 

1000 tm 1119
1180 tm 1299
1380 tm 1439
2000 tm 2979

De rest van Nederland valt automatisch in regio 1, dit tarief is standaard zichtbaar op de website, na aanmelding op de website zal het tarief van uw regio indien nodig automatisch aangepast worden. Voor Puinruimen is het ook mogelijk om portaal en afzet containers te leveren in Zeeuws Vlaanderen, hier geldt een afwijkend tarief. Bel voor vragen met een van onze medewerkers van de klantenservice.

Klachten


Puinruimen streeft er naar alle klanten voor 100% tevreden te stellen, mocht u ondanks dit alles klachten hebben of ontevreden zijn, laat het dan weten aan onze klantenservice. Zij staan u graag te woord en zullen met u meedenken om het probleem op te lossen.


 

 

PINIDEALABN AMROFortisINGPostbankRabobankSNS Bank